måndag 21 april 2014

Påskhelgen

Helgen började med regnväder och slutade med strålande sol.

Torsdag åkte vi hemifrån runt lunchtid och var framme på eftermiddagen. Först fick vi åka till stugan och lasta av en massa grejor bl.a. sängarna vi hade med oss, för att sedan åka till Hagfors för att handla mat och till bygghandeln där vi köpte reglar och brädor. Sen åkte vi tillbaka och kånkade upp alltihop samtidigt som det ösregnade. Kul var det inte, men de sparsamma öppettiderna under påskhelgen gjorde att vi inte kunde vara så kräsna.
Planen var att vi skulle sätta upp byggställningar på fram- och baksidan av stugan. Dessa behöver vi under takprojeketet.

Fredag promenerade vi upp till Spångtjärn (i allafall till vändplanen) på förmiddagen och åkte sedan och hälsade på Patriks föräldrar och systerLördag började vi jobba, och nu var även vädret på vår sida. Strålande sol och blå himmel.
Som vanligt hade vi sällskap av ett antal kor i hagen intill. Byggställningarna blev halvklart, virket räckte till baksidan, men inte till framsidan, så det får vi göra klart nästa gång. Nu är takprojektet igång i alla fall. Städning av stugan är ett pågående projekt. Några fönster blev iallafall putsade och sovloftet städat.
Vi hann med ett träningspass på lördagen också. Patrik cyklade uppför det närmsta berget och Susanne sprang en vandringsled.

Söndag packade vi ihop och åkte hem så att vi skulle hinna få lite ledig tid hemma också innan jobbet kallar igen.

Vi fick en hel del gjort den här gången också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar