söndag 4 maj 2014

Inte mycket som gick rätt

Vi lyckades pricka in så alla saker gick fel under vår tur till stugan. när vi åkte dit så började det snöa, övergick mer till regn ju närmare Värmland vi kom. Tack och lov för det.
 I stugan var det 11 grader varmt då vi kom så det tog inte allt för lång tid att få upp lite värme. Dock uppe på sovloftet så var det rätt friskt och inte så många grader varmare än då vi kom. Skönt med superunderställ.

Torsdag så stod flera saker på schemat att göra. Bla montera rullgardiner uppe, klippa gräs och bygga byggställning.
Rullgardinerna kom dit till slut, efter att Patrik fått X-antal psykbryt. Gräsklipparen gav upp och vägrade starta, efter inte alls lång tid.
Batterierna till skruvdragaren ville inte ladda och därmed blev det svårt att skruva ihop ställningen. Spisen i stugan spelade oss också ett spratt, så vi gjorde en elfelsökning men hittade inga fel. Mer än att vi till slut kom fram till att det är spisen som beter sig konstigt. Om man värmt upp ugnen, så går det inte att köra stora plattan. Men då ugnen är kall, så kan man använda plattorna utan problem. Märkligt!

En äcklig orm hittades på tomten, vid stenmuren bakom huset. En huggorm till råga på allt. Fydåne! Får verkligen hoppas att det flyttar därifrån.

Det som gick bra var att vi fick till en grind, av enklare slag. Men den hindrar iallafall vår hund till att rusa från tomten. Röjde även bort en del sly vid infarten. Förhoppningsvis så kan vi röja bort mer, då vi inskaffat oss en röjsåg med klinga.
Vi fick också tillfället att promenera på Finnvägen en sväng. tyvärr i ingen joggingtur, men ändå en fin promenad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar